top of page
Søg
  • Susanne Gram-Hanssen

1000 nye fællesskaber


JOB-støtten er et fællesskab med støtte til at komme videre fra færdiggørelsen af en akademisk uddannelse til job. Deltagerne i JOB-støtten er gennem deres akademiske uddannelse kommet i BOG-støtten, hvor de har fundet et fællesskab og fået støtte til gennemførelse af studiet. BOG-støtten er et tilbud som har eksisteret i mere end 25 år i Fountain House*.


I JOB-støtten handler det både om ansøgninger, CV, LinkedIn, mentorstøtte, tilværelseskompetencer mv. – men det handler også om socialt samvær. Det er hårdt at søge job – det ved alle som har været ledig i en periode! Så derfor indgår sociale arrangementer, som en del af JOB-støttens aktiviteter, for at vi kan hygge os, få nye indtryk og tænke på noget helt andet.


Kulturministeriet udmeldte en pulje for at ensomme og sårbare mennesker kunne deltage i kulturaktiviteter. Vi søgte og fik næsten 100.000 kr. til i alt 6 forskellige kulturaktiviteter i løbet af efteråret 2021, hvor ca. 30 deltagere fra FH hver gang kan deltage.


Den 23.9 havde vi en storslået og meget bevægende aften i Det kongelige teater - Skuespilhuset – hvor vi oplevede PRIDE.
*Fountain House er et klubhus for mennesker med psykisk sårbarhed – https://fountain-house.dk


24 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

留言


Indlæg: Blog2_Post
bottom of page