top of page
Søg
  • Susanne Gram-Hanssen

Gode anmeldelser på TrustpilotHos Danske Sundhedsorganisationers A-kasse - DSA - har vi de sidste tre år afholdt temadage flere gange om året over hele landet. Og vi får rigtig god respons!


Et par anmeldelser fra Trustpilot: Diana Munk: Super prof og meget konkret. Der bedste af de DSA-kurser jeg hidtil har deltaget i...

Anne-Sofie: Det var en super oplevelse og temadag, som jeg klart vil anbefale til andre, både ledige og dem der er i arbejde. Fik meget med mig hjem, som jeg kan bruge i min videre jobsøgning og i mit fremtidige arbejdsliv. Men kan også bruge det i mit privatliv. Så hvis I har muligheden for at deltage, så gør det!


Overskriften på temadagen er: Søger du inspiration til at få mere optimisme ind i din hverdag? Så er temamødet "Positiv tilværelsespsykologi  - et godt liv" noget for dig. 

Føler du dig presset, eller har du blot brug for lidt inspiration til hverdagens udfordringer, så er dette temamøde måske lige det, du søger!

Temamødet Positiv Psykologi gennemføres som en workshop, hvor du dels inspireres med faglige oplæg og får en række helt enkle redskaber, som du kan få gavn af at benytte til at håndtere hverdagens udfordringer.  De enkle og praktiske redskaber går ud på at bevare og styrke din optimisme, faglighed, mentale styrke og din livsglæde i hverdagen. Vi har alle udfordringer gennem livet og i vores arbejde, hvor det kan være vanskeligt at få fat i kilden til energi og optimisme, men de tilværelsespsykologiske redskaber har vist sig at kunne støtte mennesker med meget store udfordringer til at finde ind til det, der giver mening, værdi og handlekraft, og til det der føles godt og rigtigt.

Temamødets gennemgående fokus inspirerer dig til at reflektere, finde indre ro, energi og styrke til at handle på det, der giver mening og værdi. Samtidig gennemføres øvelserne med respekt for den enkelte deltagers personlige grænser. 


Du får:

Inspiration til at opnå bedre balance i dit arbejds- og privatlivSelvhjælpsredskaber til styrket anvendelse af dine tilværelseskompetencerKonkrete øvelser til refleksion og handlekraft med positive tanker Tilværelsespsykologi Tilværelsespsykologien (TP) bygger på internationalt anerkendte teorier og forskning indenfor bl.a. positiv psykologi. Forskningen har vist, at vi mennesker anvender 10 tilværelseskompetencer til at skabe os et godt liv.

TP og de selvhjælpsredskaber, du bliver præsenteret for i denne workshop, giver dig et helhedsperspektiv på din situation. Du bliver præsenteret for Kompetence Cirklen og de 5 grundspørgsmål, som kan anvendes til at få øget bevidsthed og overblik over, hvad der er særligt vigtigt for dig at fokusere og handle på for at opnå det, du ønsker - og med et lille skridt ad gangen.

Vi udbyder også gerne tilsvarende temadage i andre organisationer - kontakt for yderligere information: sgh@etgodtlivnu.dk / mobil 20801056


Del Print Send

1.055 visninger5 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Indlæg: Blog2_Post
bottom of page