top of page
Søg
  • Susanne Gram-Hanssen

Kompetence Kompasset i Hørsholm kommuneKompetence Kompasset er et gruppeforløb gennemført af etgodtlivnu over 10 uger á 2 dage for aktivitetsparate borgere i Hørsholm kommune.Første gruppeforløb er afviklet fra februar - april 2022 med et meget tilfredsstillende resultat, hvor 3 ud af 6 deltagere umiddelbart starter i selvvalgte og meget relevante praktikker.

Tilværelsespsykologien og etgodtlivnu´s redskaber er grundlaget for forløbet. I denne metode tages udgangspunkt i at borgeren er ekspert i eget liv og derfor bedst ved hvad det rigtige er for vedkommen. Herved styrke motivationen og erfaringen er at borgeren derved opnår succes.


Dette gruppeforløb var et 'prøveforløb' og erfaringen er allerede så gode at næste forløb starter om få uger. Denne gang med lidt flere deltagere, hvilket vil gavne forløbet. Erfaringen er at målgruppen af aktivitetsparate borgere har diverse udfordringer og i det første forløb var der grundet sygdom et frafald efter få gange på 50 %

Det vil sige at reelt har alle de tre som gennemførte forløbet opnået det som var målet med forløbet. Foruden at de tre deltagere er kommet i relevante virksomhedspraktikker så har de på det personlige plan fået stort udbytte af forløbet i gruppen, hvor vi har arbejdet med at udbygge deres kompetencer samt opbygge selvtilliden og troen på fremtiden.


De har alle tre store, men realistiske drømme for fremtiden.82 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Indlæg: Blog2_Post
bottom of page