top of page
Søg
  • Susanne Gram-Hanssen

Mening i det jeg gør - og gør en forskel


Oplægsholderen lagde i et erhvervsforedrag vægt på, at vi modtager en kompensations-ordning – ikke en hjælpepakke. Vores erhverv er lukket som følge af restriktionerne, og vi kan med god samvittighed modtage en kompensation.


Jeg har i dag fået positivt svar på nr. 2 ansøgning ….. men i dag er det også et år siden, jeg sidste gang har fået penge fra en kunde ind på kontoen.


Sådan er det! – men jeg er heldig, at der på andre måder har være god brug for det, jeg kan.


Det rum, som ellers er blevet brugt som kursuslokale, har været rammen for både hjemmeskole og legestue for børnebørn i forskellig alder.

Min gamle mor har behov for støtte i denne tid, hvor hendes aktiviteter er minimeret.

….. og ikke mindst har jeg glæden ved at lægge gode timer i frivilligt arbejde, hvor jeg anvender mine kompetencer som projektleder og fundraiser.


Mange konsulenter har skrevet bøger det sidste år – jeg er også i gang, men skal have afklaret med mig selv, om det blot skal være som en god proces for mig selv.


Det primære for mig er, at jeg finder en god mening i det jeg gør - og at jeg gør en forskel; uanset om det er som børnepasser i hårdt trængte børnefamilier eller ved at fundraise midler til nyttige projekter til mennesker, som har et behov - eller om jeg på denne ene eller anden måde deler mine levede erfaringer.


Denne priviligerede holdning kan jeg have, fordi jeg er sidst i min erhvervskarriere og har penge på kontoen - jeg tænker med stor bekymring på alle jer, som mangler jeres sædvanlige indtjening. Kompensationen dækker jo ikke, det I taber i både økonomi, anerkendelse for det I kan og gør - samt livsglæden og tilfredstillelsen ved at tjene egne penge på det, I er gode til.


67 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentários


Indlæg: Blog2_Post
bottom of page