top of page
Søg
  • Susanne Gram-Hanssen

Mere optimisme i din hverdag?Søger du inspiration til at få mere optimisme ind i din hverdag? Så er temamødet "Positiv tilværelsespsykologi  - et godt liv" noget for dig. 


DSA - Danske sundhedsorganisationers A-kasse udbyder igen i år dette kursus 4 steder i landet både forår og efterår. Hver gang gennemføres kurset fuldtegnet og med tilfredse deltagere. I sidste uge i København i denne uge Fredericia ;-)

Denne tekst beskriver kurset i DSAs kursus katalog:

Føler du dig presset, eller har du blot brug for lidt inspiration til hverdagens udfordringer, så er dette temamøde måske lige det, du søger!

Temamødet Positiv Psykologi gennemføres som en workshop, hvor du dels inspireres med faglige oplæg og får en række helt enkle redskaber, som du kan få gavn af at benytte til at håndtere hverdagens udfordringer.  De enkle og praktiske redskaber går ud på at bevare og styrke din optimisme, faglighed, mentale styrke og din livsglæde i hverdagen. Vi har alle udfordringer gennem livet og i vores arbejde, hvor det kan være vanskeligt at få fat i kilden til energi og optimisme, men de tilværelsespsykologiske redskaber har vist sig at kunne støtte mennesker med meget store udfordringer til at finde ind til det, der giver mening, værdi og handlekraft, og til det der føles godt og rigtigt.

Temamødets gennemgående fokus inspirerer dig til at reflektere, finde indre ro, energi og styrke til at handle på det, der giver mening og værdi. Samtidig gennemføres øvelserne med respekt for den enkelte deltagers personlige grænser. 


Du får:

- Inspiration til at opnå bedre balance i dit arbejds- og privatliv

- Selvhjælpsredskaber til styrket anvendelse af dine tilværelseskompetencer

- Konkrete øvelser til refleksion og handlekraft med positive tanker


Tilværelsespsykologi Tilværelsespsykologien (TP) bygger på internationalt anerkendte teorier og forskning indenfor bl.a. positiv psykologi. Forskningen har vist, at vi mennesker anvender 10 tilværelseskompetencer til at skabe os et godt liv.

TP og de selvhjælpsredskaber, du bliver præsenteret for i denne workshop, giver dig et helhedsperspektiv på din situation. Du bliver præsenteret for Kompetence Cirklen og de 5 grundspørgsmål, som kan anvendes til at få øget bevidsthed og overblik over, hvad der er særligt vigtigt for dig at fokusere og handle på for at opnå det, du ønsker - og med et lille skridt ad gangen.

66 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Indlæg: Blog2_Post
bottom of page