top of page
Søg
  • Susanne Gram-Hanssen

Vallensbæk kommune går foran i samarbejde med etgodtlivnu


10. klasses elever får ændret deres skema og tilbydes et projekt i 9 uger, hvor de unge mentalt og fysisk styrkes og støttes til et godt liv.


Statistikker peger på, at unge er udfordret på mange områder. I dette projekt arbejder vi forebyggende.


Målet er, at de unge får et fundament til et godt liv; De øger deres bevidsthed om, at de selv kan vælge og gøre det, som er godt for dem selv – de er eksperten i deres eget liv, og i projektet vil vi støtte dem i at blive bevidste aktører.


Du unge bliver introduceret til tilværelsespsykologien og gennem forskellige aktiviteter trænes de i at anvende KompetenceCirklen og blive OBS på, hvordan de kan sætte små realistiske mål. Med et lille skridt ad gangen opnår de succes og styrker deres selvværd – og på længere sigt når de i mål, med det de gerne vil opnå.


Desuden er der i projektet et spor, hvor de unge øger bevidstheden om vigtigheden af fysisk velbefindende – vigtighed af træning, sund kost, søvnvaner etc.


Og endeligt indeholder projektet en del, hvor de unge selv vælger et konkret emne, som de engagerer sig i. Formodentlig et emne, som indeholder elementer af det, som vi arbejder med fysisk og mentalt.


Dette er et pilot-projekt, som forhåbentlig skal udbredes til andre kommuner til glæde for mange unge.

32 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Indlæg: Blog2_Post
bottom of page