top of page
Søg
  • Susanne Gram-Hanssen

Vision Board – Q and ANår du visualiserer noget, du ønsker at opnå i dit liv, så lykkes det bedre! Dit Vision Board skal fokusere på, hvordan du gerne vil have det i livet.


Q: Er der nogle regler, når man laver et Vision Board? A: Der er én regel – Der er ingen regler. Du må lave det præcist som du vil. Klippe og klistre, på din computer eller noget helt tredje. Hvad der fungerer for dig.


Q: Hvad skal jeg sætte på mit Vision Board? A: Alt hvad der kan inspirere og motivere dig.


Q: Hvilke områder skal jeg fokusere på, når jeg laver det? A: Tænk på hvilke mål du har. Områderne kan være: Dine relationer, din karrierer, økonomi, dit hjem, rejser, personlig udvikling, sundhed. Og det behøver ikke være alle områder du lige nu tager fat på. Du kan starte med de mest vigtige, eller hvor du er i livet lige nu.


Q: Hvor ofte reviderer man sit Vision Board? A: Når det giver mening. Når du har opnået noget, eller du er et sted i dig liv, hvor du gerne vil koble noget nyt til.


Efter din visualisering af hvad der er vigtigt for dig, kan du overføre denne bevidstgørelse til nogle Leveregler for dig selv - fx: - Hvad er vigtigt for mig lige nu? - Hvordan får jeg overført det til min hverdag? - Hvordan fastholder jeg mig selv i det, jeg gerne vil?54 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Indlæg: Blog2_Post
bottom of page