top of page

Vi tilbyder projektsamarbejde og mentoruddannelse, der bygger på tilværelsespsykologisk metode

Gennem vores projektsamarbejder og mentoruddannelse har vi givet mennesker, der manglede fodfæste i tilværelsen nye perspektiver og handlekraft til at skabe sig et godt liv.

Projektsamarbejde

Vi har haft stor succes med fundraising og projektledelse i frivillige        organisationer og inden for det offentlige.


Hvis du har en god ide til hvordan tilværelsespsykologi og etgodtlivnu's metode kan anvendes i din organisation – men ikke har midlerne til at gennemføre det - kan vi hjælpe med fundraising.


Vi har stor projektledererfaring og indgår også gerne i samarbejdet med jer i forhold til projektledelsen.

C8EBC6BE-DC17-498F-A91E-0CADB8F104AB.JPG
workshop.jpg

Mentoruddannelse

På TP-mentoruddannelsen lærer du til at anvende tilværelsespsykologien til at opnå endnu bedre resultater med dine mentes.  Den recovery- og helhedsorienterede tilgang styrker dit faglige fundament. Med tilværelsespsykologien får du en enkel systematik, der motiverer dine mentes til at udvikle netop de kompetencer, der gør dem til stærkere aktører i eget liv med et skridt ad gangen.


Forskningen bag tilværelsespsykologien viser, at vi mennesker ønsker os et godt liv uanset baggrund og alder, om vi kæmper med at få tilværelsen til at fungere eller om vi befinder os i velfungerende fællesskaber. Forskningen viser også, at vi benytter 10 tilværelseskompetencer til at skabe et   godt liv. 

WORKSHOPS og KONFERENCER

etgodtlivnu ApS afholder desuden workshops og undervisning af kortere varighed og har indlæg på konferencer. ALTID lægger vi vægt på aktiv inddragelse af deltagerne og får god respons.

Kontakt os for mere information

Køb vores bog

Bogen er på 146 sider og indeholder en beskrivelse af tilværelsespsykologien og de redskaber vi arbejder ud fra. Bogen indeholder en række konkrete cases hvorigennem du som læser, kan se hvordan metoden virker. 

Det er vores håb at du og mange andre får glæde af bogen i jeres arbejde som mentor - eller at du kan bruge bogen som selvhjælpsredskab. 

Bogen koster 200,- kr. og kan købes på SAXO.dk

bog.jpg
Vores Ydelser: Services
bottom of page